Geschiedenis

In februari 1955 lieten Karel en Riet Ebergen alles achter zich en vertrokken ze vanuit Cothen op een transportfiets naar Lith om een slagerij te beginnen. Door hard werken en passie voor het slagersvak heeft Karel ‘Slagerij Ebergen’ laten groeien tot een begrip in lith en ver daarbuiten.

Zoon Jan deelde de liefde voor het slagersvak en heeft de slagerij met zijn vrouw Maartje met trots voortgezet. Iedere dag staat hij met veel plezier achter zijn hakblok. Door zijn jarenlange kennis, heerlijke recepten en kwaliteitsvlees weet hij zich te onderscheiden tot een echte vakman.

Herkomst vlees

Wij werken natuurlijk alleen met het beste vlees dat aan hoge eisen voldoet. Wij vinden het belangrijk dat de dieren goede voeding krijgen en een goed leven hebben. Jan gaat regelmatig naar de boer om zelf zijn vlees uit te zoeken. Het vlees dat wij verkopen is uitsluitend van luxe vleesvee wat in Nederland wordt gefokt, en dat proeft u! 

Onze belangrijkste leverancier is Patrick van den Berg. Hij is oprichter van Pork Best en Beef Best. Neem eens een kijkje op zijn website voor meer informatie over de herkomst van ons varkens- en rundvlees: www.beefbest.nl. 

Vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar een fulltime assistent slager/kok.

Neem contact op voor meer informatie